top of page
SIB coaching met de SIB voucher

SIB Coaching en SIB voucher: 

gratis exportadvies van ervaren export manager!

SIB klanttevredenheid  8,0

 

SIB coaching: gratis individuele begeleiding bij uw export. 

 

SIB coaching via het Starters International Business (SIB) programma van de rijksoverheid is speciaal bedoeld om MKB bedrijven met weinig export ervaring te helpen met praktisch advies. Als ervaren export manager help ik u met praktisch advies.

Dit SIB traject is geheel kosteloos voor u, deze SIB coaching wordt betaald door de rijksoverheid middels een SIB voucher.

 

Directe export:

 

U gaat zelf direct aan uw buitenlandse klant verkopen. Soms een tijdrovende aanpak, een speerpunt in mijn SIB coaching is daarom: Hoe vindt u efficiënt goede potentiële klanten!

 

Licentie:

 

Zeker niet voor iedereen geschikt, voor hoog innovatieve bedrijven, start-up’s maar ook in traditionele markten kan dit een prima export aanpak zijn.  Tijdens de SIB coaching neem ik deze optie wel altijd mee.

 

Dealer, Distributeurshop of Agent:

 

Een heel populaire export aanpak. Ook een buitenlandse webshop kan.

Het succes staat en valt bij het vinden van de juiste partner en uw aansturing.

 

In mijn SIB coaching is dit dan ook een speerpunt.

Mijn SIB aanpak:

Als geaccrediteerd SIB coach bepalen we waar uw kansen liggen, waar kunt u met de minste inspanning het beste export resultaat boeken. Met welke van uw producten, welke landen en wel export kanaal.  Een praktische aanpak met concrete handvatten om succesvol te worden in het buitenland. Mijn inbreng komt van meer dan 25 jaar export ervaring en vele SIB trajecten.

 

Het SIB traject bestaat uit 4 adviesgesprekken van ong. 2h bij u op het bedrijf. 

 

Mijn SIB coaching is geheel kosteloos voor uw, de RVO betaalt die middels een SIB voucher. Deze SIB voucher vraag ik voor u aan en ook de afwikkeling verzorg ik, gemak dient de mens!

Als SIB coach help ik u graag op weg door met mijn export ervaring uw export efficiënt en succesvol op te zetten.

ACTIVE EXPORT staat voor een no-nonsense aanpak, resultaatgericht en pragmatisch.

 

Export is niet moeilijk maar wel anders waardoor ervaring loont, met Active Export bied ik u dat. Neem eens kijkje bij mijn gerealiseerde projecten.

 

Graag bespreek ik met u uw internationale kansen en de SIB coaching regeling van de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).

 

Export advies en export ondersteuning door Han van Schaijk

Han van Schaijk

 

Als geaccrediteerd SIB coach kan ik u kosteloos SIB coaching aanbieden. Mijn klanten zijn enthousiast over mijn exportondersteuning, mijn gedegen aanpak, de praktische handvatten en tips uit mijn eigen export ervaring.

Mijn doelgerichte werkwijze zorgt voor snelle export resultaten.

bottom of page