top of page
India exportadvies en ondersteuning door ervaren export manager voor technisch MKB

India:  ACTIVE EXPORT brengt structuur in de chaos van kansen en uitdagingen.

Exporteert u naar India maar komt er niet uit wat u verwacht?

 

U hebt het gevoel dat er meer potentie is dan uw lokale parner realiseert? U hebt een eigen vestiging maar hebt het gevoel dat er meer uit India te halen is? Natuurlijk hebben uw lokale verkopers een goed excuus, maar is dat wel zo?

 

Eigen verkoop

 

Een lokale verkoper of eigen verkoopvestiging in India zonder de sores van de Indiase regelgeving? Hierdoor kunt u zich concentreren op verkopen van uw producten door uw eigen Indiase verkopers. In dit concept hebt u geen Indiase Managing Director meer nodig en ook geen kennis van de complexe lokale regelgeving. Dat verlaagt de kosten en de belasting van uw eigen organisatie. U profiteert van ruime ervaringen en kan u concentreren op het realiseren van de verkoopkansen in India.

 

Verbeteren

 

U hebt al een Indiase vestiging maar wilt weten hoe het beter kan. We kunnen de knelpunten identificeren en oplossingen aan te dragen. Uw personeel beoordelen, de marketing specialisten uw strategie reviewen, de logistieke specialisten uw material management verbeteren maar ook knelpunten in de samenwerking identificeren.

 

 

Vragen die het waard zijn te bespreken met ervaren India deskundigen.

Al jaren kom ik in India en ik deel mijn ervaring graag met u. In samenwerking met een lokale partner bieden we u een compleet pakket om de kansen op de Indiase markt te verzilveren. Zowel voor de starter als de ervaren India ganger.

Han van Schaijk

 

Er zijn veel technische MKB bedrijven met export potentie die nog niet goed benut wordt. Het is mijn passie om die bedrijven te ondersteunen met groeigericht exportadvies. Ze laten profiteren van mijn 25 jaar export ervaring. Mijn doelgerichte aanpak zorgt voor snel resultaat.

India: export advies en export ondersteuning door Han van Schaijk
bottom of page