top of page

 

Gratis exportadvies door SIB subsidie regeling?

 

Het SIB (Starters International Business) programma van de overheid is bedoeld voor MKB bedrijven die nog niet of weinig exporteren. Als geaccrediteerd SIB coach help ik u graag op weg, door met mijn export ervaring uw exportaanpak efficiënt en succesvol op te zetten.

 

Opzetten van uw export:

 

U bent nog beperkt internationaal actief. U wilt uw export gestructureerd aanpakken met hulp van een ervaren exportmanager.

De SIB coachingsvoucher is er voor u.

 

Aanvragen SIB subsidie:

 

Tijdens de intake bespreken we de SIB subsidie regeling en vullen we de aanvraag in. Ik verzorg de aanvraag bij de RVO en bewaak de voortgang.

 

Meer informatie over de SIB regeling kunt u vinden op de RVO site.

 

Webshop en exporteren:

 

U hebt een webshop, nu lonkt het buitenland maar nog opzoek naar de juiste aanpak?

 

Ook u kunt gebruikmaken van een SIB coach.

Mijn SIB aanpak:

Het SIB traject geeft inzicht in uw export kansen, met welk product, naar welke landen en welke klantengroepen. Het levert een concrete aanpak met vooral praktische handvatten om succesvol te worden in het buitenland.

 

Het SIB traject bestaat uit 4 adviesgesprekken van ong. 2h bij u op het bedrijf. Dit individuele coachingstraject wordt volledig betaald door de overheid. 

 

Tijdens onze gesprekken is mijn inbreng gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring met de export van technische producten en natuurlijk ook op mijn technische achtergrond. Graag ga ik tijdens het SIB traject dieper in op de aspecten die voor u van belang blijken te zijn. Het efficiënt vinden van potentiële klanten is een van mijn speerpunten. Gaat u zelf direct verkopen aan de buitenlandse klanten of via een dealer of agent? En welke eisen stelt u dan aan die dealer? Wat is reëel maar vooral wat werkt in de praktijk?

Ik help u graag op weg door met mijn export ervaring uw export efficiënt en succesvol op te zetten.

Gerrit Bulten over zijn ervaringen met SIB en ACTIVE-EXPORT:

ACTIVE EXPORT staat voor een no-nonsense aanpak, resultaatgericht en pragmatisch.

 

Door doelgericht naar geselecteerde landen te exporteren en uw lokale verkopers actief aan te sturen gaat uw export snel groeien. Met Active Export bied ik u mijn praktische export ervaring en die via mijn gerealiseerde projecten.

 

Graag bespreek ik met u uw export mogelijkheden en de SIB export subsidie regeling van de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).

 

Export advies en export ondersteuning door Han van Schaijk

Han van Schaijk

 

Als geaccrediteerd SIB coach kan ik u kosteloos een SIB traject aanbieden. Mijn klanten zijn enthousiast over mijn gedegen aanpak, de praktische handvatten en tips uit mijn eigen export ervaring.

Mijn doelgerichte werkwijze zorgt voor snelle export resultaten.

SIB Coach: Exportadvies met SIB voucher van RVO voor een goede start van uw export

SIB en ACTIVE EXPORT:  gratis exportadvies van ervaren export manager!

SIB klanttevredenheid 8,0

bottom of page