top of page
2020-04-05_FreePixabay_hands-3348987_192

ACTIVE EXPORT:

een export coach met

echte hands-on ervaring!

 

Ervaren export coach

Zoek je een ervaren export coach waar je de praktische problemen en strategische uitdagingen van je export mee kunt bespreken? Zoek je een kritisch en deskundig klantbord voor je strategische export keuzes? Wil je input om jou export verder te laten groeien?

Een export coach ondersteunt je bij het maken van strategische keuzes en bij de praktische uitvoering. Vanuit zijn ervaring denkt hij met je mee, houdt je een spiegel voor, geeft praktische en strategische tips en helpt je bij het zoeken naar oplossingen en concrete acties die leiden naar succesvolle export.

De export coach van ACTIVE-EXPORT, Han van Schaijk, gaat resultaat gedreven en gestructureerd met je aan de slag om een succesvolle export te realiseren.

Met welke vragen kun je bij de export coach van ACTIVE-EXPORT terecht?​

Bij de export coach van ACTIVE-EXPORT helpt bij vragen op strategisch en op op uitvoerend niveau. Vragen uit de praktijk van Exportcoach Han van Schaijk zijn bijvoorbeeld:

 

Wat is de aanpak van de export coach van ACTIVE-EXPORT?

 

De aanpak van ACTIVE-EXPORT is vraag gestuurd. Uitgangspunt is jou probleem, gezamenlijk komen we tot de kern. De oplossing kan liggen in de export strategie of in de praktische uitvoering, vaak is het een combinatie.

Wat levert export coaching van ACTIVE-EXPORT je bedrijf op?

Het eindresultaat van de export coaching is een succesvolle(re) export, focus en verhoging van de exportwinst. Wat hiervoor concreet nodig is, is uiteraard afhankelijk van je vraag en de huidige exportsituatie in je bedrijf.

Zo kan de ondersteuning van export coach Han van Schaijk bijvoorbeeld leiden tot

  • Een resultaatgerichte exportstrategie met een concreet actieplan.

  • Een aanpak om geschikte distributeurs te vinden die bijdragen aan een succesvolle export van jouw bedrijf.

  • Praktische handvatten voor het managen van je internationale handelspartners.

  • Een praktische actieplan om e-Marketing in te zetten voor je internationale groei.

 

Maak kennis met export coach Han van Schaijk

Han van Schaijk heeft ruim 25 jaar ervaring als Export Manager en Internationaal Marketing & Sales Directeur, waarbij hij verantwoordelijk was voor de export naar ruim 70 landen, via distributeurs, eigen verkopers of rechtstreeks. Als export coach deelt hij zijn kennis en hands-on ervaring graag met jou.

Han van Schaijk houdt van het exportspel en is resultaat gedreven. Hij is een kritische sparringpartner, die zowel op strategisch als op uitvoerend niveau met je mee kan denken.

Heeft jou bedrijf behoefte aan een export boast?

 

Neem contact op met onze export coach om samen te verkennen wat ACTIVE-EXPORT voor jou en de export van je bedrijf kan betekenen.

Kijken we meteen of er subsidie mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld via de SIB coaching voucher.

ACTIVE EXPORT staat voor een no-nonsense aanpak, resultaatgericht en pragmatisch.

Doelgericht te werken aan export, een praktische export strategie en hands-on uitvoering levert duurzame internationale groei. Laat mij u hierbij helpen met mijn internationale ervaring.

 

Graag bespreek ik met u uw internationale kansen.

Export advies en export ondersteuning door Han van Schaijk
Han van Schaijk

Er zijn veel MKB bedrijven die nog te weinig gebruikmaken van hun export mogelijkheden. Het is mijn passie om die bedrijven te ondersteunen met groeigericht advies en door het delen van mijn ervaring.

Mijn doelgerichte aanpak zorgt voor snel resultaat.

bottom of page