top of page
exportadvies, SIB, RVO voucher en export ondersteuning voor technische MKB

ACTIVE EXPORT:

een snelle en doeltreffende start van uw export

 

Ervaren ondernemer maar starter op gebied van export?

 

Export biedt voor veel bedrijven mooie mogelijkheden voor groei, maar het is ook onbekend terrein. Ik help u graag op weg door uw product- en marktkennis te combineren met mijn export ervaring en technische achtergrond.

1: Uw unieke product vertalen naar de ACTIVE

     Export aanpak.

Waarin is uw bedrijf echt goed, wie zijn uw concurrenten en wie zijn uw klanten? Uit deze analyse, gecombineerd met mijn ervaring en technisch achtergrond, volgt de meest geschikte export aanpak: Welk soort landen en via welk verkoopkanaal.

Als geaccrediteerd SIB coach kan ik u dit deel vaak kosteloos aanbieden. Lees meer...

 

2: Start de ACTIVE Export, zoek de juiste partner

 

“Als je niet weet wat je zoekt, zul je het nooit vinden!”

 

De volgende stap is het profiel van uw ideale lokale partner (distributeur, dealers of agenten). Op basis van ervaring stel ik een scherp profiel op met daarin alle ingrediënten voor een duurzame win-win relatie. Voor 2 landen breng ik dat in de praktijk door voor beide landen 3 mogelijke lokale partners te selecteren. Lokale partners waarmee ik contact heb gehad, die potentie en interesse hebben.

Export advies en export ondersteuning door Han van Schaijk
Han van Schaijk

 

Er zijn veel technische MKB bedrijven met export potentie die nog niet goed benut wordt. Het is mijn passie om die bedrijven te ondersteunen met groeigericht exportadvies. Ze laten profiteren van mijn 25 jaar export ervaring. Mijn doelgerichte aanpak zorgt voor snel resultaat.

Mijn aanpak:

 

De logische vervolgstap is een bezoek aan deze potentiële partners. Dit kunt u zelf doen , maar naar behoefte kan ik dat ook voor u doen.

 

 

Graag kom ik naar u toe om de mogelijkheden te bespreken. 

bottom of page